Vitjingar sidan 25.06.2010

Søk i denne bloggen

mandag 24. januar 2011

Det kan bli ein fuktig kveld.

I dag skin sola. Termometeret viser 24, og vinden er snill. Turen går utan paraply og retninga er omtrent vertikal. Først oppover med megen møye, så nedatte  mot leskeplassane der kroppen får attende veskebalansen.
Det er dei norske som går i fjellet her. Sjølvsagt sleng det ein og annan svenske og nokre tyskarar, men dei er i mindretal. At det er så mange nordmenn til fjells tyder ikkje at alle ser like spretne. Mange slit med Bergansekken bak og magesekken framme. Mange ser ut som dei treng hofteoperasjon, og andre kunne hatt trong for å høvla litevetta av prostata. Kona mi ville ut i buskane å livberga ein kar idag. Ho trudde han hadde fått illebefinnande. Men stakkars fyren var berre på jakt etter ein plass å slå lens på. Og det viste seg å hasta.
I kveld skal me menga oss. Det er gillsamkome her på Los Veleros og me er påmeldte. Yr.no har lova regn til kvelden. Godt eg har med meg den kneside, gule regnkappen. Den funker både mot nedbør og raudvinskvetting. Ein må vera budd på all slags fukt i kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar