Vitjingar sidan 25.06.2010

Søk i denne bloggen

mandag 20. september 2010

Framme og vel så det

Denne gangen klarte ikkje Ryanair å halda ruta. Kraftige torebyger over Europa hadde seinka flyet frå Malaga til Haugesund. Me kom difor ikkje avgarde før 2 timar etter schedule. Difor vart gleda i hotelsenga på Holiday inn ved flyplassen, kortvarig. Der var planen å slappa av ei natt før turen fullførdes til Nerja neste dag. Eg fekk 3 timar i senga, før eg måtte opp og nyta frukostbuffeten.
Ein veltalande drosjesjåfør overtala oss til å bli drosjeskyssa like til Nerja. Me hadde tenkt å køyra drosje til busshaldeplassen i Malaga, for så å bussa den siste timen til Nerja for ein billeg penge. Slik blei det ikkje, og billeg blei det heller ikkje.Men til gjengjeld blei det ein komfortabel tur med ein fyrrig spanjol bak rattet. Han guida heile vegen og delte stolt med oss sin kunnskap om og kjenskap til Andalucia. 
Villas Nerja Capistrano er ein sjeldan fin plass. Capistrano er eigentleg ein landsby oppe i åsen over Nerja. Her oppe skuar vi nedover og utover Middelhavet Det er eit område der alle utleigehusa er låge og spanske. Eigd av private som leiger ut gjennom diverse firma.Det er eit stort leigeområde med mange basseng og tusen krinkelkrokar. Her kan vi gå oss herleg vill mellom murar og prydbuskar. Då må me innom ein bar eller tapasbistro for å roa oss ned. Her er ingen norske, utanom oss. Det likar me.
Bustaden vår er imponerande i høve til pris. Stor med eit soverom til kvar av oss. Ei stove som minner meg om spansk herskapsbustad, og eit velutstyrt kjøken med vaskemaskin. Badet er større enn heimebadet vårt, og her er alt som overkropp og underliv kan begjæra. Hagen er rundt 50 kvadratmeter med plen, møblement og mobile solsenger. Her kan eg driva hagearbeid mens Svanhild rullar seg på solsenga saman med Gunnar Staalesen.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar