Vitjingar sidan 25.06.2010

Søk i denne bloggen

søndag 26. september 2010

Heim i morgon

Det regnar idag. Ikkje huljar ned som på Husnes, men det sildrar og dryp. Nok til at kortbuksa mi får mørke prikkar på seg når eg går opp til Wi-fi området. Nokre gler seg over dette. Gartnarane rullar saman vatneslangane, og bouganvillaen lar seg berusa av desse himmelske dråpane.
Turistane likar ikkje slikt, men bareigarane jublar. Folk stimlar saman rundt diskane for å halda seg turre på utsida av kroppen. Innanfor T-skjorta vert det etterkvart ikkje tørke.
Eg skal pakka idag. Pressa kleda nedatt i Rayanair-formaterte koffertar og passa på at ingen kvasse gjenstandar hamnar i håndbagasjen. Dei tilmålte 10 dagane er over nå.
I går var det utflukt til Torrox. Saman med Kari og Helge låg me og lata oss på stranda mens dønningane rasa over dei som var galne nok til å bada. Kari måtte sjølvsagt utfordra Kong Neptun. Me andre slumra på solseng under bastparasollar. Sidan bussa med opp til fjellbyen der dei bur, inspiserte den koslege bustaden, og fekk med oss gratis lunch og vel så det, før me drog heimatt.
Heime i Norge ventar godveret, seier yr.no. Eg velgjer å tru dei på det, og kan verifisera det i morgon klokka 20.15 på Helganes

2 kommentarer:

  1. Ja, 10 dager går så altfor fort når trivselen og værgudene er til stede. Her er det fint solskinn i dag og visst nok ennå 5 dagar, så Yr.no har rett. Dog er det høst, for de som likar det. Men kunne gå ut ei lita stund i t-skjorta her og i dag. Håper dere får en fin reise hjem i morgen. Gunhild

    SvarSlett
  2. Det er ingen ting som frydar meg meir enn når utanlandsturistar får regn mens me badar i solskin. Men velkomne heim til godveret vårt!

    SvarSlett